Dodela bespovratnih sredstava za poboljšanje uslova rada u privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom tekstila, prediva, kože i obuće

Kategorija: Subvencije
Rok za prijavu: od 28.12.2012 do 11.2.2013

Opis programa:

International Management Group (IMG) i Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike zajedno sprovode projekat „Unapređenje bezbednosti i zdravlja na radu u Srbiji“, čije je finansiranje obezbedila Vlada Kraljevine Norveške.

Glavni cilj projekta je da doprinese poboljšanju bezbednosti i zdravlja na radu u Srbiji. Kao krajnji rezultat, projektne aktivnosti će pozitivno doprineti smanjenju rizika po život zaposlenih i smanjenju broja povreda na radu i profesionalnih oboljenja.

U okviru projekta, International Management Group i Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike objavljuju javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za poboljšanje uslova rada u privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom tekstila, prediva, kože i obuće.  

Biće dodeljeno do 10 grantova u iznosu do 25,000 evra po grantu.

Privredni subjekti koji su zainteresovani za prijavljivanje za dodelu bespovratnih sredstava (grantova), treba da preuzmu kompletan set dokumenata koji su potrebni za postupak prijavljivanja na konkurs.

Dokumenta su dostupna na engleskom i srpskom jeziku, a u slučaju bilo kakvog neslaganja, engleske verzije dokumenata će se smatrati važećim.

Linkovi za preuzimanje odgovarajućih dokumenata su sledeći: http://www.minrzs.gov.rs/konkursi.php

Navedena dokumentacija sadrži uputstvo za pripremu i podnošenje prijava na konkurs, informacije o pravilima konkursa, postupku odabira i sprovođenja konkursa kao i odgovarajuće obrasce koje podnosilac treba da podnese kao deo prijave.

Podnosioci treba da uzmu u obzir, kao što je navedeno u Smernicama za podnosioce prijave na konkurs za dodelu bespovratnih sredstava, da pored popunjenih obrazaca i upitnika, postoje i druga dokumenta koja moraju biti dostavljena. Troškove pripreme i podnošenja prijava snosi podnosilac.  

 

Kome je namenjen:

Podnosioci prijava na konkurs mogu biti privredni subjekti (preduzeća i preduzetnici), registrovani u Agenciji za privredne registre za proizvodnju tekstila, prediva, proizvoda od tekstila (proizvodnja odevnih predmeta), kože i proizvoda od kože (uključujući i proizvodnju obuće), prema kriterijumima koji su zadati u konkursu. 

Kontakt:

Prijave se podnose: International Management group (IMG), Vladimira Popovića 6, 11070 Novi Beograd

Lična pitanja nisu dozvoljena.